Delovni čas: PON-PET = 10:00-13:00 in 14:00-18:00  / SOB = 9:00-13:00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Treking skiroji

 

 

  •    Treking skiroji CRUSSIS.
  •    Proizvedeni v Evropi z garancijo.
  •    Patentirana tehnologija za razgibavanje.
  •    Primeren za vse starosti. 
  •    Varuje sklepe, krepi mišice in oblikuje telo.

Treking skiroji CRUSSIS

Podjetje CRUSSIS je pred leti razvilo treking skiro, ki združuje idealno kombinacijo vadbe in vožnjo po naravnih poteh. Z različnimi patenti so uspeli narediti izdelek, ki spominja na kolo, poganja pa se kot skiro.  Občutki so odlični.  Pa poglejmo ključne prednosti treking skuterja CRUSSIS:

  1. Gibanje med poganjanjem treking skiroja najbolj krepi mišice na nogi, hrbtenice in vratu. Obremenitev je enakomerna in takšno gibanje priporočajo tudi fizioterapevti za krepitev hrbtenice in vratnih mišic.
  2. Idealna vadba za oblikovanje telesa in še posebej trebušnih ter stegenskih mišic in zadnjice. Preventiva tudi pred nastajanjem celulita.
  3. Patentirana konstrukcija popolnoma izniči udarce in jih usmeri v smer vožnje. Tako dosežemo večjo hitrost in popolno razbremenitev sklepov.
  4. Odlično prevozno sredstvo za po mestu, saj omogoča hitro vožnjo, spremembe gibanja, enostavno parkiranje.
  5. Bistveno cenejši od kolesa.

Pomembne informacije o vožnji s treking skirojem so prikazane tudi na naslednji sliki:

prednosti treking skiroja

Treking skiroji Crussis so na voljo v 4 izvedbah:

Treking skiro ACTIVE

Treking skiro URBAN

Skiroji ACTIVE so primerni za mesto, kolesarjenje in lahke terene. So vodljivi in stabilni. Priporočamo jih aktivnim posameznikom ali družinam z otroki, ki so začetniki ali pa že imajo nekaj izkušenj kolesarjenjem. Skiroji URBAN so namenjeni za hobi in športno uporabo. Primerni so za mestne, asfaltne ali makadamske ceste. Kratka medosna razdalja zagotavlja odlične vozne lastnosti in manevriranje. Skiro je hiter in popolnoma vodljiv tudi pri večjih hitrostih.

Treking skiro CROSS

Treking skiro ROAD

Skiroji CROSS so športni skiroji, namenjeni posebej za terene ali dolge spuste. Ogrodje je togo, lastnosti vožnje so natančne, skiro pa odlično prenaša moč med poskakovanjem. Ta skiro je odličen na najbolj razgibanih terenih. Skiro ROAD ni bil narejen za kompromise. Je za tiste, ki imajo radi hitro vožnjo. Na ovinkih je hiter in odlično vodljiv. Kategorija skirojev ROAD je primerna za rekreativno in športno uporabo na urejenih cestah.

Pridite v salon E-MePoganja in jih preizkusite. 

Treking skiroji COBRAVsi izdelki kategorije

Treking skiro CROSSVsi izdelki kategorije

Dodatna opremaVsi izdelki kategorije

Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih