Delovni čas: PON-PET = 10:00-13:00 in 14:00-18:00  / SOB = 9:00-13:00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Naši dobavitelji

10Jan

Razvoj električnih koles podjetja Crussis skozi njihovo zgodovino

Avtor: B. Znoj
Podjetje CRUSSIS je mlado inovativno podjetje iz Češke republike, ki je nastalo leta 2012 v bližini glavnega mesta Prage. Danes je eno izmed vodilnih ponudnikov električnih koles v srednjem cenovnem razredu, ki pa s svojo inovativnostjo in dizajnom ponuja tudi več kot podjetja iz višjega cenovnega razreda. Zato je zanimivo pogledati, kako s skozi svojo zgodovino ponujali vedno naprednejša električna kolesa in prišli od današnje stopnje razvoja. 
Preberi več

Vrhunska električna kolesa CRUSSIS

Avtor: Bogdan Z.

Vsak odlični izdelek ima za seboj zgodbo. Človeško in poslovno zgodbo. Običajno najprej nastane ideja, ki potem raste in raste in ... Nekatere zaradi različnih razlogov propadejo, druge pa postanejo uspešne. Zaradi ljudi, odličnega poslovnega modela in tržnih razmer. 

Tokrat vam predstavljamo takšno zgodbo našega uspešnega proizvajalca električnih koles CRUSSIS. V samo sedmih letih so postali številka 1 v tem razredu. Še več. Uspeli so prenesti vrhunsko kvaliteto in dizajn visoko-cenovnih konkurenčnih izdelkov v razred, ki je dosegljiv tudi običajnim ljudem. 

V čast nam je, da smo lahko njihov uradni zastopnik v Sloveniji.

Preberi več
Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih