Delovni čas: PON - PET od 10.00 do 18.00, SOB od 9.00 do 14.00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Dostava

Izdelek prodajalec dostavi kupcu na z njegove strani izbrani naslov. To je lahko naslov, ki ga kupec navede na internetni strani ali pa v salon E-MePoganja (Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana), kjer kupec osebno prevzame izdelek. Strošek dostave je brezplačen.

Naročen izdelek je običajno sestavljen in pripravljen za uporabo. Pri nekaterih izdelkih je potrebno pred uporabo sestaviti določene komponente v skladu z navodili. V primeru dostave v salon E-MePoganja lahko prodajalec po dogovoru s kupcem omenjeni izdelek tudi sestavi in je kot tak ob prevzemu že pripravljen za takojšnjo uporabo.

Čas dostave izdelka je običajno 7 do 10 delovnih dni, razen če v izjemnih primerih pride do zamude zaradi težav pri transportu, pomanjkanju zaloge pri dobavitelju ipd. V tem primeru prodajalec kupca o novem možnem roku dostave obvesti takoj, ko izve za razlog zamude.  

Pred samo dostavo prevoznik kupca pokliče, kupec pa mora zagotoviti, da je na z njegove strani izbranem naslovu prisoten ob določenem času ter tako uradno prevzame izdelek.

V primeru dostave izdelka v salon, prodajalec obvesti kupca o prispelem izdelku, ki ga potem kupec dvigne v času obratovanja salona.

Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih