Delovni čas: PON - PET od 10.00 do 18.00, SOB od 9.00 do 14.00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Dostava

Izdelek kupec običajno prevzame v prodajno razstavnem salonu na Letališki cesti 33c v Ljubljani. Če je izdelek na razpolago v prodajno razstavnem salonu, kupec lahko izdelek prevzame takoj. 

V ostalih primerih, ko izdelek ni na voljo pri prodajalcu, lahko prodajalec izdelek naroči pri proizvajalcu. V teh primerih je potem čas dostave izdelka običajno 7 do 10 delovnih dni po prejemu naročila proizvajalcu (in pred tem plačila vsaj polovice kupnine s strani kupca). Do zamude pri dostavi lahko pride samo v izjemnih primerih zaradi težav pri transportu, pomanjkanju zaloge pri dobavitelju ipd. V tem primeru prodajalec kupca o novem možnem roku dostave obvesti takoj, ko izve za razlog zamude.  

Prodajalec lahko kupcu izdelek v vnaprej dogovorjenih primerih dostavi na z njegove strani izbrani naslov, naslov, ki ga kupec navede na internetni strani oz. sporoči proizvajalcu po elektronski pošti, telefonu ali osebno. V tem primeru kupec nosi stroške dostave na izbrani naslov. 

Pred samo dostavo prevoznik kupca pokliče, kupec pa mora zagotoviti, da je na z njegove strani izbranem naslovu prisoten ob določenem času ter tako uradno prevzame izdelek.

V primeru dostave izdelka v salon, prodajalec obvesti kupca o prispelem izdelku, ki ga potem kupec prevzame v času obratovanja salona.

Naročen izdelek je običajno sestavljen in pripravljen za uporabo. Pri nekaterih izdelkih je potrebno pred uporabo sestaviti določene komponente v skladu z navodili. V primeru, da kupec prevzame izdelek v salonu E-MePoganja, je izdelek običajno že pripravljen za takojšnjo uporabo.

Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih