Delovni čas: PON-PET = 10:00-13:00 in 14:00-18:00  / SOB = 9:00-12:30

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Servis

Prodajalec nudi stalen servis za izdelke, ki jih prodaja. Z dobavitelji ima prodajalec namreč sklenjen dogovor glede zagotavljanja zaloge servisnih rezervnih delov posameznih izdelkov.Servisne storitve so vsebinsko in cenovno predstavljene v naslednji tabeli. 


 
 
 Za električna kolesa in predelave prodajalec zagotavlja tudi nakup dodatnih novih baterij različnih kapacitet, ki jih lahko kupec uporablja kot dodatno baterijo ali pa jih zamenja v primeru okvare ali po roku uporabnosti.

Prodajalec nudi servis kolesa tudi v primeru predelave kolesa v električno kolo, saj je brezhibno delovanje celotne opreme pomembno za brezskrbno vožnjo in lastno varnost.

V sklopu servisa koles prodajalec ponuja tudi možnost nakupa staro za novo, pri čemer vam vaše staro kolo brezplačno odkupi in poskrbi za njegovo recikliranje. Enako velja tudi za električne dele in baterijo.

Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih