Delovni čas: PON-PET = 10:00-13:00 in 14:00-18:00  / SOB = 9:00-14:00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki se zaveda, da živimo v času hitrih sprememb. Ena od teh je tudi uporaba električnih motorjev na zelo različnih področjih. Če smo namreč včasih električne motorje poznali pretežno  v malih gospodinjskih aparatih, jim je nadaljnji razvoj odprl nova obzorja uporabe, tudi v vozilih. Odločili smo se, da naredimo v Sloveniji nov korak in odpremo prvo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, predelavo in servisiranjem električnih lahkih vozil kot so električna kolesa, električni skiroji, skuterji ipd. 

Imamo lasten razstavno prodajni salon, kjer si lahko nekatere modele lahkih vozil v naši ponudbi ogledate in zunaj salona tudi preizkusite. Trdno namreč verjamemo, da je primerno vsako novo tehnologijo pred odločitvijo za nakup najprej preizkusiti. 

Za dobavitelje električnih koles smo izbrali najhitreje rastoče evropsko podjetje, ki razvija, oblikuje in proizvaja električna kolesa - CRUSSIS. Gre za češkega proizvajalca z vrhunsko ekipo, odličnimi izdelki in zanesljivih ter hitrim servisom.

Podjetje DEVRON  je evropski proizvajalec električnih koles, od katerega pa dobavljamo predvsem zložljiva električna kolesa.

Naslednji dobavitelj je podjetje YADEA, ki nam zagotavlja električne skuterje/mopede. Yadea je vodilni svetovni proizvajalec električnih skuterjev/mopedov. Podjetje je kitajsko, ima pa v Evropi zastopnika, ki zagotavlja rezervne dele in drugo podporo.

Značilnost vseh treh dobaviteljev je, da ponujajo najnovejšo tehnologijo, vrhunsko kvaliteto in servis za dostopno ceno. Vsi izdelki imajo najmanj 2-letno garancijo, nekateri pa celo 5 let in možnost ločenega nakupa baterij.

    

 


V našem podjetju smo inženirji, ekonomisti in predstavniki drugih poklicev, ki pa nas združuje enak cilj – razširiti uporabo ekološke tehnologije električnih lahkih vozil, pri čemer zagotavljamo tudi  brezplačen odkup odsluženih baterij in vozil, za katere bomo poskrbeli, da bodo šli v recikliranje in ponovno uporabo. Tako bomo vsi najbolje skrbeli za naše okolje. Ne bomo onesnaževali okolja ne z izpuhi, ne z odpadki odsluženih izdelkov ali njihovih delov.

Naše geslo je E-MePoganja in z njim sporočamo, da je prihodnost v električnem pogonu. Smo zaupanja vreden partner, ki vam to prihodnost lahko uresničimo na najboljši možni način!

 

Ime podjetja: Center E-vozil d.o.o.
   
MATIČNA ŠTEVILKA: 8354162000
DAVČNA ŠTEVILKA: SI26381907
ŠT. TRAN. RAČUN: SI56043020003529523
BANKA: NOVA KREDITNA BANKA MARIBOR D.D.
BIC KODA: KBMASI2XXXX
   
NASLOV: V Karlovce 31, 1261 Ljubljana-Dobrunje, Slovenija
Ime razstavno prodajnega salona:  E-MePoganja
NASLOV:    Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana
Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih