Delovni čas: PON - PET od 10.00 do 18.00, SOB od 9.00 do 14.00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki se zaveda, da živimo v času hitrih sprememb. Ena od teh je tudi uporaba električnih motorjev na zelo različnih področjih. Če smo namreč včasih električne motorje poznali pretežno  v malih gospodinjskih aparatih, jim je nadaljnji razvoj odprl nova obzorja uporabe, tudi v vozilih. Odločili smo se, da naredimo v Sloveniji nov korak in odpremo prvo podjetje, ki se ukvarja s prodajo, najemom, predelavo in servisiranjem samo električnih lahkih vozil kot so električna kolesa, električni skiroji, predelava v električna kolesa ipd. 

Imamo lasten razstavno prodajni salon, kjer si lahko nekatere modele lahkih vozil v naši ponudbi ogledate in zunaj salona tudi preizkusite. Trdno namreč verjamemo, da je primerno vsako novo tehnologijo pred odločitvijo za nakup najprej preizkusiti. V primeru, da enkraten preizkus še ne bo zadosten za dokončno odločitev o nakupu, ponujamo tudi  možnost krajšega najema enakega ali podobnega izdelka. 

Za dobavitelje električnih koles smo izbrali evropske proizvajalce, ki ponujajo odlično kvaliteto za dostopno ceno. Vsi izdelki imajo najmanj 2-letno garancijo, nekateri pa celo 5 let in možnost ločenega nakupa baterij.

        V našem podjetju smo inženirji, ekonomisti in predstavniki drugih poklicev, ki pa nas združuje enak cilj – razširiti uporabo ekološke tehnologije električnih lahkih vozil, pri čemer zagotavljamo tudi  brezplačen odkup odsluženih baterij in vozil, za katere bomo poskrbeli, da bodo šli v recikliranje in ponovno uporabo. Tako bomo vsi najbolje skrbeli za naše okolje. Ne bomo onesnaževali okolja ne z izpuhi, ne z odpadki odsluženih izdelkov ali njihovih delov.

Naše geslo je E-MePoganja in z njim sporočamo, da je prihodnost v električnem pogonu. Smo zaupanja vreden partner, ki vam to prihodnost lahko uresničimo na najboljši možni način!

 

Ime podjetja: Center E-vozil d.o.o.
   
MATIČNA ŠTEVILKA: 8354162000
DAVČNA ŠTEVILKA: SI26381907
ŠT. TRAN. RAČUN: SI56043020003529523
BANKA: NOVA KREDITNA BANKA MARIBOR D.D.
BIC KODA: KBMASI2XXXX
   
NASLOV: V Karlovce 31, 1261 Ljubljana-Dobrunje, Slovenija
Ime razstavno prodajnega salona:  E-MePoganja
NASLOV:    Letališka cesta 33c, 1000 Ljubljana
Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih