Delovni čas: PON-PET = 10:00-13:00 in 14:00-18:00  / SOB = 9:00-13:00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Blog

Vrhunska električna kolesa CRUSSIS24Mar

Vrhunska električna kolesa CRUSSIS

Avtor: Bogdan Z.

Češko podjetje CRUSSIS je proizvajalec odličnih električnih koles. Začelo se je leta 2012, ko so začeli z izdelavo prve serije električnih koles za češko tržišče. Že takoj so začeli z lastno blagovno znamko CRUSSIS in jo pokazali na sejmu ''ZA KOLESA'' marca 2013. Njihova tržna strategija je bila priti v čim več trgovin, kjer bi lahko pokazali in prodajali svoje izdelke. Jeseni 2013 jim je uspelo prodajati svoja kolesa že v več kot 100 prodajnih mestih po celotni državi Češki. V letu 2014 so razširili svojo paleto električnih koles še na običajna treking in gorska kolesa.  
Zanimivo, da so proizvodnjo svojih izdelkov postavili v kraju, od koder izhaja največ gorskih kolesarjev na Češkem. Nekateri izmed njih so dosegli tudi vidne mednarodne uspehe. Zato ne preseneča, da je podjetje CRUSSIS prenašalo znanje teh kolesarjev v svoje nove izdelke. Njihovi izdelki so postajali vedno boljši in danes dosegajo vrhunsko kvaliteto za sprejemljivejšo ceno kot nekateri mednarodno uveljavljeni proizvajalci koles. V teh izdelkih se takoj opazi, da lastniki in zaposleni živijo za to poslanstvo. Vsaka generacija električnih koles CRUSSIS predstavlja izjemen tehnološki in oblikovni korak naprej.

Proizvodne zmogljivosti so v letu 2015 povečali z novo linijo, kjer lahko proizvedejo 8.000 koles letno in to 35 različnih modelov. Linijo so kasneje še prilagajali povpraševanju in danes podjetje CRUSSIS lahko izdela kar 20.000 električnih koles letno.

V vmesnem času so razvili še inovativne skiroje, primerne za vožnjo po terenu. Trenutno jih izvažajo v več evropskih državah in celo v ZDA.

Leto 2017 je za CRUSSIS prelomnica v njihove delovanju. Razvili so popolnoma novo linijo električnih koles, ki jih izrazito loči od konkurence. Tehnološko dovršeni, oblikovno moderni in brezčasni ter cenovno zelo konkurenčni so postali številka 1 v segmentu dostopnih električnih koles v Evropi. Zaradi povpraševanja na trgu so razvili tudi lastno blagovno znamko kolesarske dodatne opreme in oblačil.

In to še ni bilo dovolj. Razvili so dva vrhunska električna kolesa za izjemne zahteve. Prvi je polno-vzmeteno električno kolo, ki je trenutno praktično edini izdelek v tem razredu.

Drugi pa je eden izmed najlažjih električnih koles na trgu, saj so za izdelavo okvirja uporabili karbonska vlakna. Ta tehnologija se je do sedaj največ uporabljala v avtomobilski industriji, sedaj pa je za sprejemljivo ceno na dosegu roke tudi kolesarskim nadobudnežem, ki si želijo takšno električno kolo.Pravijo, da so v 7 letih dosegli veliko. Mi pa pravimo, da so dosegli vrhunski poslovni model kot proizvajalci električnih koles. Zato smo ponosni, da imamo možnost kot njihov uradni dobavitelj njihove izdelke ponujati tudi slovenskemu kupcu.

Naše sporočilo je jasno: CRUSSIS električna kolesa – Vrhunska kvaliteta in dizajn za sprejemljivo ceno.

 

Tagi: avtomoto
Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih