Delovni čas: PON-PET = 10:00-13:00 in 14:00-18:00  / SOB = 9:00-13:00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Električni skuterji

 

 

  •  Električni skuterji za ekonomično vožnjo brez izpuhov.
  • Zmogljivi in z garancijo kvalitete
  • Doseg kar do 130 km
  • Prenosne baterije lahko polnite kjerkoli.
  • Strošek vožnje je zanemarljiv (nekaj centov/100km)

Električni mopedi in skuterji so največja lahka električna vozila. Njihova uporabnost se je v zadnjih letih bistveno povečala z razvojem baterij, ki danes že omogočajo doseg z enim polnjenjem tudi do 100 km.

Prednost v primerjavi s klasičnimi mopedi in skuterji je, da niso glasni in ne povzročajo škodljivih izpuhov. Glavna prednost pa je seveda tudi strošek goriva oz. vožnje. Namreč če za klasični moped porabite na 100 km približno 6L goriva, kar vas stane okrog 7 EUR, je strošek za isto razdaljo pri električnem mopedu le nekaj centov.

Servisnih intervalov skorajda ni. Električni motorji potrebujejo minimalno vzdrževanje, bateriji pa lahko po nekaj letih zamenjate Li ionske celce in bo spet kot nova.

In ne pozabite. Trenutno so na voljo za električne mopede in skuterje tudi subvencije države, ki jih lahko izkoristite pri nakupu in s tem pomembno zmanjšate vaš strošek nakupa. Zakaj pa ne bi bili tudi nagrajeni za vaš prispevek k lepšemu okolju?

Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih