Delovni čas: PON-PET = 10:00-13:00 in 14:00-18:00  / SOB = 9:00-13:00

E-mail: info@e-mepoganja.si

Pomoč uporabnikom: 051 356 461

Blog

10Jan

Razvoj električnih koles podjetja Crussis skozi njihovo zgodovino

Avtor: B. Znoj
Podjetje CRUSSIS je mlado inovativno podjetje iz Češke republike, ki je nastalo leta 2012 v bližini glavnega mesta Prage. Danes je eno izmed vodilnih ponudnikov električnih koles v srednjem cenovnem razredu, ki pa s svojo inovativnostjo in dizajnom ponuja tudi več kot podjetja iz višjega cenovnega razreda. Zato je zanimivo pogledati, kako s skozi svojo zgodovino ponujali vedno naprednejša električna kolesa in prišli od današnje stopnje razvoja. 
Preberi več
Električni motor BAFANG M500 že dokazuje svojo odličnost na tekmah svetovnega pokala  – Vgrajen tudi v električna kolesa CRUSSIS serije 9.5 S16Feb

Električni motor BAFANG M500 že dokazuje svojo odličnost na tekmah svetovnega pokala – Vgrajen tudi v električna kolesa CRUSSIS serije 9.5 S

Na trgu električnih motorjev se je pred desetimi leti pojavil nov proizvajalec – podjetje Bafang. Vrhunski razvoj in hitro prilagajanje razvoju električnih koles je podjetje Bafang izstrelilo v sam vrh proizvajalcev električnih motorjev. Tako je že leta 2018 električni motor M400 prejel nagrado za najboljši električni motor v razredu električnih koles.

Nadgradnja električnega motorja M400 je nova serija M500/M600 pri čemer je motor M500 izdelan za električna kolesa, ki so omejena v skladu z EU zakonodajo kot običajna kolesa. To pomeni nazivno moč 250W in pomoč elektro motorja, ki je omejena na najvišjo hitrost 25 km/h.
Preberi več
Ocena električnega kolesa CRUSSIS - Nina potuje19Jun

Ocena električnega kolesa CRUSSIS - Nina potuje

Avtor: Nina potuje
Originalni članek ''Oceno električnega kolesa CRUSSIS'' si lahko ogledate na povezavi https://www.nina-potuje.com/elektricno-kolo-crussis-ocena/ .
Preberi več

Vrhunska električna kolesa CRUSSIS

Avtor: Bogdan Z.

Vsak odlični izdelek ima za seboj zgodbo. Človeško in poslovno zgodbo. Običajno najprej nastane ideja, ki potem raste in raste in ... Nekatere zaradi različnih razlogov propadejo, druge pa postanejo uspešne. Zaradi ljudi, odličnega poslovnega modela in tržnih razmer. 

Tokrat vam predstavljamo takšno zgodbo našega uspešnega proizvajalca električnih koles CRUSSIS. V samo sedmih letih so postali številka 1 v tem razredu. Še več. Uspeli so prenesti vrhunsko kvaliteto in dizajn visoko-cenovnih konkurenčnih izdelkov v razred, ki je dosegljiv tudi običajnim ljudem. 

V čast nam je, da smo lahko njihov uradni zastopnik v Sloveniji.

Preberi več
Svetovalec E-MePoganja
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih